Бесплатна испорака за нарачки над 500 ден.

Engineering & Materials Science , Structural engineering

Изберете: Наслов | Автор | Цена | Година
Aghayere, Abi O.
2007
48,76 €
2999 Мкд.
Количина на залиха
8
Bayley, Stephen
2008
48,76 €
2999 Мкд.
Количина на залиха
2
Sha, Wei
2010
37,38 €
2299 Мкд.
Количина на залиха
2
Durka, Frank
2010
79,66 €
4899 Мкд.
Количина на залиха
2
Johnson, Roger P.
2011
68,28 €
4199 Мкд.
Количина на залиха
3
Chapman, Tim
2012
258,52 €
15899 Мкд.
Количина на залиха
2
Leveson, Nancy G.
2016
32,50 €
1999 Мкд.
Количина на залиха
6
Megson, T.H.G.
2017
71,53 €
4399 Мкд.
Количина на залиха
9