Бесплатна испорака за нарачки над 500 ден.

Business & Management , Strategic Management

Сортирај: Наслов | Автор | Цена | Година
Stoyanova, Veselina
2018
8,11 €
499 Мкд.
Количина на лагер
2
Rumelt, Richard
2017
9,74 €
599 Мкд.
Количина на лагер
4
Sanjiv Anand
2016
22,75 €
1399 Мкд.
Количина на лагер
1
Booth, David
2016
26 €
1599 Мкд.
Количина на лагер
2
Booth, David
2016
71,53 €
4399 Мкд.
Количина на лагер
3
Ross, Michael N
2016
69,90 €
4299 Мкд.
Количина на лагер
1
Dess, Gregory G.
2016
53,64 €
3299 Мкд.
Количина на лагер
1
Rothaermel, Frank T.
2016
53,64 €
3299 Мкд.
Количина на лагер
1