Бесплатна испорака за нарачки над 500 ден.

Business & Management , Business & Society

Сортирај: Наслов | Автор | Цена | Година
Review, Harvard Busi
2019
17,87 14,29 €
1099 879 Мкд.
Количина на лагер
9
Giudici, Alessandro
2018
8,11 6,49 €
499 399 Мкд.
Количина на лагер
2
McCormack, Mark H.
2017
11,37 9,09 €
699 559 Мкд.
Количина на лагер
5
Franklin, Steve
2013
21,12 16,89 €
1299 1039 Мкд.
Количина на лагер
2
Stiglitz, Joseph E.
2013
21,12 16,89 €
1299 1039 Мкд.
Количина на лагер
10
Drucker, Peter F.
2010
17,87 14,29 €
1099 879 Мкд.
Количина на лагер
5
Sutton, Gary
2005
1,63 1,30 €
100 80 Мкд.
Количина на лагер
2
Wolff, Michael
2004
11,37 9,09 €
699 559 Мкд.
Количина на лагер
6