Бесплатна испорака за нарачки над 500 ден.

Business & Management , Business & Society

Сортирај: Наслов | Автор | Цена | Година
Wolff, Michael
2004
11,37 €
699 Мкд.
Количина на лагер
6
Sutton, Gary
2005
1,63 €
100 Мкд.
Количина на лагер
2
Stiglitz, Joseph E.
2013
21,12 €
1299 Мкд.
Количина на лагер
8
Review, Harvard Busi
2019
17,87 €
1099 Мкд.
Количина на лагер
8
McCormack, Mark H.
2017
11,37 €
699 Мкд.
Количина на лагер
4
Giudici, Alessandro
2018
8,11 €
499 Мкд.
Количина на лагер
2
Franklin, Steve
2013
21,12 €
1299 Мкд.
Количина на лагер
2
Drucker, Peter F.
2010
17,87 €
1099 Мкд.
Количина на лагер
2